Ice Crusher | Gefu – Slush

€ 32,50*

% € 36,99* (12.14% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950027033964
Productinformatie "Ice Crusher | Gefu – Slush"

Ice Crusher | Gefu – Slush

De ice crusher van Gefu is ideaal voor het maken van gecrushed ijs of bevroren fruit zodat jij kan genieten van een heerlijke cocktail of smoothie. Deze ice crusher van Gefu is voorzien van een grote opening en sterke roestvrijstalen messen voor het moeiteloos vermalen van ijsblokjes of bevroren fruit. De ice crusher heeft een afmeting van lengte 16 cm, breedte 12.5 cm en hoogte 20 cm en een inhoud van 750 ml. De antislip-ring zorgt ervoor dat de ice crusher op zijn plaats blijft tijdens gebruik en deze kan eenvoudig worden bediend met de hendel. Na gebruik is deze eenvoudig schoon te maken in de vaatwasmachine. Het deksel kan worden schoongemaakt met de hand.

Pluspunten:

  • Voorzien van een grote opening voor het vullen met ijsblokjes of bevroren fruit
  • Beschikt over sterke messen voor het moeiteloos vermalen van ijsblokjes
  • Verschuift niet tijdens gebruik dankzij de antislip-ring

Minpunt:

  • Het deksel is niet vaatwasmachinebestendig

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef-kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Materiaal deksel: Kunststof
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.