IJsschep, Aluminium - Gefu | PALLINA

€ 11,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950027034459
Productinformatie "IJsschep, Aluminium - Gefu | PALLINA"

Pallina IJsschep, Aluminium van Gefu

Zin in een ijsje? Dan heb je zeker de Pallina ijsschep van Gefu nodig! De schep is gemaakt van gecoat aluminium en heeft daarom de handige eigenschap dat het warmte sneller opneemt dan kou. Hierdoor glijd de schep moeiteloos door de bak met ijs en maak je in een handomdraai mooie ronde bolletjes. Daarnaast zorgt de brede handgreep voor een goede grip voor extra gebruiksgemak. Verder is de schep naadloos waardoor het schoonmaken eenvoudig is. Vanwege het aluminium is het aan te raden om de schep met de hand af te wassen.

Pluspunten:

  • Neemt sneller warmte op dan kou
  • Brede handgreep
  • Naadloos ontwerp

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Aluminium
Met soft-close: Nee
Serie: Pallina
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.