Ijsschep - GEFU|ITALIA

€ 18,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664124973
Productinformatie "Ijsschep - GEFU|ITALIA"

Ijsschep - GEFU|ITALIA

Heerlijk aardbeien ijs of toch lekker stracciatella ijs zoals bij die Italiaanse ijssalon? Dit schep je nu zelf met de ijsschep uit de ITALIA-serie van GEFU! Door de ronde kop schep je makkelijk de perfecte bolletjes ijs. Deze kop is extra stevig, waardoor je ook door hard bevroren roomijs kunt scheppen! Deze kop komt ook zonder problemen in alle hoekjes van de bak. Het handvat ligt comfortabel in de hand, waardoor je met extra veel comfort en controle kunt scheppen. Verder is de scheppositie van de ijsschep naar boven gericht, waardoor je het ijs niet met jouw vingers zult raken en je extra schoon kunt werken. Na gebruik reinig je de ijsschep eenvoudig in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Ligt comfortabel in de hand
  • Schept perfecte bolletjes
  • Komt zelfs door hard bevroren ijs heen


Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 20 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,Zink
Serie: Italia
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.