Kaasschaaf - Gefu | Primeline

€ 16,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292177
Productinformatie "Kaasschaaf - Gefu | Primeline"

Kaasschaaf – Gefu | Primeline

Een kaasschaaf is een absolute must have voor in de keuken. Zeker wij als Nederlanders zijn groot consument van een plakje kaas en zullen het dan ook nooit laten een boterham of broodje dik te beleggen. Deze kaasschaaf van Gefu uit de Primeline serie helpt je hier in ieder geval een goed eind mee op weg. De schaaf is geschikt voor harde en semi harde kazen, maar natuurlijk ook voor Parmezaanse kaas en zelfs het schrapen van stukken chocolade voor de fondue of gebak.

Pluspunten:

  • Hoogwaardige kwaliteit RVS
  • Ergonomisch gevormd handvat
  • Vaatwasmachinebestendig

Minpunt:

  • Niet geschikt om mee te raspen

De Primeline serie van Gefu blinkt uit in een hoogwaardige kwaliteit RVS met een fraai afgewerkt strak design. Dit maakt de serie ideaal voor de kookfanaten die op willen vallen in de keuken, maar ook nog eens met plezier willen werken. Met de Primeline serie ben je verzekerd van een schitterende kwaliteit tegen een mooie prijs. Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Materiaal: ABS,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.