Kaassnijder Primeline 27 cm, RVS - Gefu

Productnummer: 4006664292160
Productinformatie "Kaassnijder Primeline 27 cm, RVS - Gefu"

Kaassnijder Primeline 27 cm, RVS – Gefu

Deze kaassnijder is gemaakt van hoogwaardig RVS en is perfect voor het snijden van heerlijke plakjes kaas! Lekker voor op de boterham maar natuurlijk ook bij het eten van een heerlijk kaasplankje met vrienden. De kaassnijder is geschikt voor zachtere kazen en maakt plankjes van 2 mm en 4 mm. Na gebruik kun je de kaassnijder eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine.

Pluspunten:

  • Ergonomisch gevormde greep
  • Stijlvol Geïntegreerd ophangoog
  • Waterdichte greep

Minpunt:

  • Minder geschikt voor harder kazen

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Aantal messen: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.