Karaf, Glas, 1 L - Gefu | SMARTLINE

€ 26,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664165006
Productinformatie "Karaf, Glas, 1 L - Gefu | SMARTLINE"

Smartline Karaf, Glas, 1 Liter van Gefu

Met zijn mooi gevormde design is de Smartline Karaf van Gefu een lust voor het oog! Dankzij het handgeblazen borosilicaatglas is de karaf goed bestand tegen zowel koude als hete dranken. De kunststof deksel is voorzien van een siliconen afdichting waardoor de aroma’s en smaken van de inhoud behouden blijven en eventueel stof of insecten geen kans hebben. Ondanks zijn ruime inhoud van 1 Liter, past de ergonomische karaf gemakkelijk in de deur van iedere koelkast. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Handgeblazen borosilicaatglas
  • Koude -en hittebestendig
  • Deksel met siliconen afdichting

Minpunt:

  • Het glas is breekbaar

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Transparant
Materiaal: Glas,Kunststof,Siliconen
Serie: Smartline
Type Karaf: Karaf
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.