Kelnersmes - GEFU|PALISSA

€ 22,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664124362
Productinformatie "Kelnersmes - GEFU|PALISSA"

Kelnersmes - GEFU|PALISSA

Het kelnersmes uit de PALISSA-serie van GEFU is het ideale item voor de wijnliefhebber. Het mes beschikt over een tweevoudig hefboomsysteem waarmee je wijnkurken eenvoudig verwijdert. Daarnaast heb je met dit kelnersmes een handige kroonkurkentrekker en een mesje. Dit mesje is te gebruiken voor het verwijderen van de beschermfolie. Voor veilig gebruik is het mesje makkelijk in het kelnersmes te stoppen, zodat je jouw handen niet zult snijden. Het compacte formaat en de mogelijkheid om het mes in te klappen maken het kelnersmes ideaal om deze mee te nemen.


Pluspunten:

  • Makkelijk mee te nemen
  • Geschikt voor alle soorten kurken
  • Veilig te gebruiken


Minpunt:

  • Niet vaatwasbestendig


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Bruin,Grijs
Magnetron bestendig: Nee
Type opener: Kelnermes
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.