Keramische Schaaf ''Talio'' - Gefu

€ 16,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664504003
Productinformatie "Keramische Schaaf ''Talio'' - Gefu"

Keramische Schaaf ''Talio'' van Gefu.

Snij met gemak flinterdunne plakjes met deze flijmscherpe keramische schaaf. Groente en fruit glijdt met gemak en licht over het keramische lemmet. De behuizing van van de schaaf is van ABS en het lemmet van keramiek. Keramiek is smaak- en geur-neutraal, hygiënisch en anti-allergisch. Ook zal er bij keramiek geen oxidatie ontstaan bij voedingsmiddelen die zuren bevatten. Hoewel de schaaf geheel vaatwasser bestendig is, is even afspoelen onder stromend water voldoende.

Inbegrepen bij de schaaf is een 'fingerguard', voor het veiligsnijden van voedingsmiddelen en een container voor restjes. 

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Kleur: Zwart
Materiaal: Keramiek
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.