Kersenontpitter - GEFU|CORER

€ 37,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664191418
Productinformatie "Kersenontpitter - GEFU|CORER"

Kersenontpitter - GEFU|CORER

Met de kersenontpitter uit de CORER-serie van GEFU ontdoe je elke kers van haar pit! De kersenontpitter werkt eenvoudig. Je vult de bovenste schaal met kersen en drukt de hendel in. De pitten vallen in de opvangbak en de kersen glijden uit de ontpitter. Je hoeft zelf alleen maar een schaaltje hieronder te zetten om de kersen op te vangen! Om dit allemaal extra makkelijk te maken, beschikt de kersenontpitter over anti-slipvoetjes, waardoor deze stevig staat. Na gebruik reinig je de kersenontpitter eenvoudig in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Anti-slipvoetjes
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Neemt veel ruimte in beslag


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Wit,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.