Keukenpincet - GEFU|ESATTO

€ 19,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664119313
Productinformatie "Keukenpincet - GEFU|ESATTO"

Keukenpincet - GEFU|ESATTO

Jouw lekkere biefstuk serveren of een heerlijke braadworst omdraaien in de pan? Dat doe je met alle gemak met de keukenpincet uit de ESATTO-serie van GEFU. De keukenpincet ligt comfortabel in de hand, waardoor deze extra fijn te gebruiken is. Daarnaast is de keukenpincet 30 centimeter lang, waardoor je altijd op een veilige afstand tot het vuur kunt staan. Na gebruik reinig je de pincet in de vaatwasser en vervolgens hang je deze eenvoudig op aan het ophangoog!


Pluspunten:

  • Ligt comfortabel in de hand
  • Ophangbaar
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Neemt veel ruimte in beslag


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 20 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.