Keukenrolhouder, RVS - Gefu | SMARTLINE

€ 47,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664157025
Productinformatie "Keukenrolhouder, RVS - Gefu | SMARTLINE"

Smartline Keukenrolhouder, RVS van Gefu

Met de praktische Smartline keukenrolhouder is het afscheuren van een velletje keukenpapier een fluitje van een cent. Dankzij het moderne design past hij in vrijwel iedere keuken. Het ingebouwde gewicht in de bodem en de speciaal gevormde deksel zorgen ervoor dat de houder stevig blijft staan en geen ongewenste bewegingen maakt tijdens het gebruik. Hierdoor is het keukenpapier eenvoudig met één hand af te scheuren.

Pluspunten:

  • Ingebouwd gewicht
  • Met één hand te gebruiken
  • Speciaal gevormde deksel

Minpunt:

  • Misschien niet de stijl die je zoekt

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 5 jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Serie: Smartline
Speciaal voor kinderen: Nee
Type keukenrolhouder: Staand

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.