Keukenweegschaal, Bluetooth - Gefu | SCORE

€ 44,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664219303
Productinformatie "Keukenweegschaal, Bluetooth - Gefu | SCORE"

Score Keukenweegschaal, Bluetooth van Gefu

De Score slimme keukenweegschaal van Gefu is de intelligente alleskunnen onder de weegschalen. Ideaal voor diabetici, atleten, mensen met allergieën en voor fitness- en dieetprogramma’s. Met zijn weegvermogen van 1 gr tot 5 kilo en een schaalverdeling per gram is hij uiterst nauwkeurig. Daarnaast kunnen de gegevens via bluetooth naar de SmartApple app op je mobiele telefoon gestuurd worden. Hierdoor kun je alles lezen over de ingrediënten van je maaltijd en heeft het de mogelijkheid om een voedingsdagboek bij te houden. De weegschaal heeft een groot oppervlak waardoor het digitale display makkelijk is af te lezen. Daarnaast vind je op de weegschaal diverse functies zoals een tarrafunctie, automatische uitschakeling na 60 seconden, overbelasting weergave en instelbare meeteenheden gr, oz, ml en lb oz. De weegschaal wordt geleverd met 2 AAA batterijen.

Pluspunten:

  • Bluetooth en SmartApple app
  • Groot weegvermogen tot 5 kg
  • Voorzien van diverse functies

Minpunt:

  • Wij hebben er nog geen kunnen vinden, jij wel?

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Score
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.