Keukenweegschaal, Bluetooth - Gefu | SCORE

€ 44,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664219303
Productinformatie "Keukenweegschaal, Bluetooth - Gefu | SCORE"

Score Keukenweegschaal, Bluetooth van Gefu

De Score slimme keukenweegschaal van Gefu is de intelligente alleskunnen onder de weegschalen. Ideaal voor diabetici, atleten, mensen met allergieën en voor fitness- en dieetprogramma’s. Met zijn weegvermogen van 1 gr tot 5 kilo en een schaalverdeling per gram is hij uiterst nauwkeurig. Daarnaast kunnen de gegevens via bluetooth naar de SmartApple app op je mobiele telefoon gestuurd worden. Hierdoor kun je alles lezen over de ingrediënten van je maaltijd en heeft het de mogelijkheid om een voedingsdagboek bij te houden. De weegschaal heeft een groot oppervlak waardoor het digitale display makkelijk is af te lezen. Daarnaast vind je op de weegschaal diverse functies zoals een tarrafunctie, automatische uitschakeling na 60 seconden, overbelasting weergave en instelbare meeteenheden gr, oz, ml en lb oz. De weegschaal wordt geleverd met 2 AAA batterijen.

Pluspunten:

  • Bluetooth en SmartApple app
  • Groot weegvermogen tot 5 kg
  • Voorzien van diverse functies

Minpunt:

  • Wij hebben er nog geen kunnen vinden, jij wel?

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor de oven: Nee
Geschikt voor de vriezer: Nee
Hervulbaar: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Nestbaar: Nee
Serie: Score
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Vulklep: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Laatst door jou bekeken

Digitale Keukenweegschaal - Gefu | PREZISO
Preziso Digitale Keukenweegschaal van GefuDeze multifunctionele Preziso weegschaal van Gefu doet zijn naam eer aan dankzij zijn hoge draagvermogen van 3 kg en zijn grote nauwkeurigheid. Met een minimum gewicht van 1 gram en een schaalverdeling in stappen van 0,1 gram geeft hij je metingen met hoge precisie. De weegschaal is voorzien van een ruim oppervlak waardoor het LED display makkelijk is af te lezen. Verder heeft de weegschaal een handmatige weegfunctie, een tarrafunctie, een timer tot 19:59 en een barista functie met handmatige tijd- en weegmodus. Ook is de weegschaal in te stellen in de meeteenheden gr en oz. De weegschaal wordt geleverd met twee 1,5 V AAA batterijen.Pluspunten:Draagvermogen van 1 gram tot 3 kgRuim oppervlakLED displayMinpunt:Wij hebben er nog geen kunnen vinden, jij wel?Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 44,99*
Fermentatieglas, 0.5 L - GEFU|NATIVO
Fermentatieglas, 0.5 L - GEFU|NATIVOWil je zuurkool of ingemaakte wortelen maken via fermentatie? Dan gebruik je het fermentatieglas van 0.5 liter uit de NATIVO-serie van GEFU. Het glas, het deksel met Ferment Vent-systeem en het gewicht zorgen ervoor dat fermenteren voor jou een eitje is! Het deksel heeft een open klep welke geschikt is voor tijdens het fermentatieproces, maar deze kan ook gesloten worden voor het geurloos bewaren. Wil je het glas na gebruik reinigen? Dan kan dit veilig en eenvoudig in de vaatwasser. Ben je op zoek naar een ander formaat? Het glas is ook te bestellen met een inhoud van 1 liter en 1.5 liter.Pluspunten:Inclusief deksel met Ferment Vent-systeem & gewichtVaatwasbestendigMakkelijk in gebruikMinpunt:Misschien ben je op zoek naar een ander formaatDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 22,99*
Tang, RVS - GEFU|NATIVO
Tang, RVS - GEFU|NATIVOOm het gewicht in de fermentatiepot of de gefermenteerde groenten veilig te plaatsen en te verwijderen, gebruik je deze tang uit de NATIVO-serie van GEFU. Deze tang heeft een lengte van 25 cm, waardoor deze goed in de potten gebruikt kunnen worden. Dankzij het gekartelde binnenoppervlak pak je de groenten en het gewicht stevig vast, waardoor je extra fijn kunt werken. Daarnaast kan je de tang ook gebruiken als bijvoorbeeld ijsblokjestang. Na gebruik reinig je deze eenvoudig in de vaatwasser.Pluspunten:Makkelijk te gebruikenPakt de groenten stevig vastVaatwasbestendigMinpunt:Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 14,99*
Stamper, Beukenhout - GEFU|NATIVO
Stamper, Beukenhout - GEFU|NATIVOOm de groenten die je wilt fermenteren goed aan te stampen, gebruik je de stamper uit de NATIVO-serie van GEFU. Het formaat van de stamper zorgt ervoor dat je stevig kunt stoten. Daarnaast is deze ideaal voor de fermentatieglazen uit de NATIVO-serie. Verder kan je de stamper ook gebruiken als cocktailstamper. Na gebruik reinig je de stamper eenvoudig met de hand!Pluspunten:Ligt stevig in de handKan ook gebruikt worden als cocktailstamperIdeaal voor de fermentatieglazen uit de NATIVO-serieMinpunt:Niet vaatwasbestendigDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 14,99*
Fermentatieglas, 1.5 L - GEFU|NATIVO
Fermentatieglas, 1.5 L - GEFU|NATIVOWil je zuurkool of ingemaakte wortelen maken via fermentatie? Dan gebruik je het fermentatieglas van 1.5 liter uit de NATIVO-serie van GEFU. Het glas, het deksel met Ferment Vent-systeem en het gewicht zorgen ervoor dat fermenteren voor jou een eitje is! Het deksel heeft een open klep welke geschikt is voor tijdens het fermentatieproces, maar deze kan ook gesloten worden voor het geurloos bewaren. Wil je het glas na gebruik reinigen? Dan kan dit veilig en eenvoudig in de vaatwasser. Ben je op zoek naar een ander formaat? Het glas is ook te bestellen met een inhoud van 0.5 liter en 1 liter.Pluspunten:Inclusief deksel met Ferment Vent-systeem & gewichtVaatwasbestendigMakkelijk in gebruikMinpunt:Misschien ben je op zoek naar een ander formaatDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 34,99*
Fermentatieglas, 1 L - GEFU|NATIVO
Fermentatieglas, 1 L - GEFU|NATIVOWil je zuurkool of ingemaakte wortelen maken via fermentatie? Dan gebruik je het fermentatieglas van 1 liter uit de NATIVO-serie van GEFU. Het glas, het deksel met Ferment Vent-systeem en het gewicht zorgen ervoor dat fermenteren voor jou een eitje is! Het deksel heeft een open klep welke geschikt is voor tijdens het fermentatieproces, maar deze kan ook gesloten worden voor het geurloos bewaren. Wil je het glas na gebruik reinigen? Dan kan dit veilig en eenvoudig in de vaatwasser. Ben je op zoek naar een ander formaat? Het glas is ook te bestellen met een inhoud van 0.5 liter en 1.5 liter.Pluspunten:Inclusief deksel met Ferment Vent-systeem & gewichtVaatwasbestendigMakkelijk in gebruikMinpunt:Misschien ben je op zoek naar een ander formaatDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 28,99*