Kommen, Set van 2, RVS - GEFU|MUOVO

€ 68,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664350556
Productinformatie "Kommen, Set van 2, RVS - GEFU|MUOVO"

Kommen, Set van 2, RVS - GEFU|MUOVO

Jouw verse salade vers bewaren of ouderwets pannenkoekenbeslag maken? Het kan allemaal met de kommen uit de MUOVO-serie van GEFU. De set bestaat uit 2 kommen gemaakt van RVS: één van 2.5 liter en één van 4.5 liter. De kommen hebben speciale deksel. Deze zijn allereerst geschikt om de inhoud lekker vers te bewaren, waardoor je de kommen makkelijk kunt gebruiken om bijvoorbeeld een salade te bewaren. Uit dit deksel kan je het binnenste deel halen, waarmee het een spatdeksel wordt. Je kunt hiermee een sausje of beslag maken, zonder dat er spetters uit de kom schieten. De kommen hebben een anti-slip bodem, waardoor je comfortabeler en fijner kunt werken. Na gebruik reinig de kommen gewoon in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Anti-slip
  • Luchtdicht af te sluiten
  • Deksel te gebruiken om spetters uit de kom te voorkomen


Minpunt:

  • Niet geschikt voor de oven of magnetron


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
BPA-vrij: Ja
Diameter in cm: 11.0
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: MUOVO
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.