Koordbox met keukengaren Filio - Gefu

€ 9,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664110303
Productinformatie "Koordbox met keukengaren Filio - Gefu"

Koordbox met keukengaren Filio van het merk Gefu.

Deze koordbox heeft een professionele kwaliteit en zorgt ervoor dat u uw keukengaren eenvoudig kunt bewaren. U kunt met dit garen heerlijke koolrollade, vinken of rollade maken! Dit keukengaren is geschikt voor levensmiddelen en neutraal van smaak. Dit garen is hittebestendig tot 175 graden waardoor dit perfect in pan en oven te gebruiken is.

Pluspunten:

  • Box met snijdrichting 
  • Garen is getwijnd en scheurvast 
  • Hittebestendig

Minpunt:

  • De koordbox kan niet in de vaatwasser

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Wit
Materiaal: Katoen
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.