Kruidenbuil - GEFU|INFUSIO

€ 8,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950030472248
Productinformatie "Kruidenbuil - GEFU|INFUSIO"

Kruidenbuil - GEFU|INFUSIO

Een heerlijke, kruidige soep of juist extra kruiden in jouw lekkere stoofpotje? Deze breng je aan met de kruidenbuil uit de INFUSIO-serie van GEFU! Je doet de kruiden, specerijen, maar ook laurierblaadjes in de kruidenbuil, sluit deze goed af en doet deze in de soep of de stoofpot. De smaak komt nu goed in de pan terecht, maar de kruiden en specerijen blijven in de kruidenbuil hangen, waardoor de resten niet in het eten terecht komen. Dankzij de ketting hang je de kruidenbuil eenvoudig in de pan. De kruidenbuil heeft lengte van 8 cm, breedte van 4 cm en een hoogte van 3 cm, waardoor je ruimte hebt voor kleine hoeveelheden. Na gebruik reinig je de kruidenbuil eenvoudig in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Inclusief ketting
  • Makkelijk te gebruiken
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een grotere kruidenbuil


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Ophangwijze: Haak
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.