Maatlepel & Trechter, Set van 2 - GEFU|CONSCIO

€ 28,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664127288
Productinformatie "Maatlepel & Trechter, Set van 2 - GEFU|CONSCIO"

Maatlepel & Trechter, Set van 2 - GEFU|CONSCIO

Om nog meer uit jouw CONSCIO-set van GEFU te halen, gebruik je de maatlepel en de trechter uit deze set. De trechter plaats je eenvoudig op de capsule. Met de maatlepel vul je de trechter met de koffie en deze stamp je aan met de tamper. Vervolgens sluit je de capsule af met de zegel uit de originele serie en je bent klaar om koffie te zetten! Heb je genoten van jouw zelfgemaakte koffie? Dan zijn deze maatlepel en trechter vervolgens makkelijk te reinigen in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Toevoeging voor de CONSCIO-set van GEFU
  • Makkelijk te gebruiken
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Betreft niet de hele CONSCIO-set

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Grijs
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Serie: CONSCIO
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.