Marinadespuit - GEFU|BBQ

€ 13,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895392
Productinformatie "Marinadespuit - GEFU|BBQ"

Marinadespuit - GEFU|BBQ

Om jouw heerlijke kip, lekkere biefstuk en verse vis van de barbecue lekker mals te houden, gebruik je de marinadespuit uit de BBQ-serie van GEFU. Met deze marinadespuit wordt de marinade direct in en over het vlees verspreid waardoor deze heerlijk mals wordt en de smaak veel intenser wordt! De naald is eenvoudig te verwijderen en daardoor ook makkelijker schoon te maken. De marinadespuit heeft een inhoud van 30 ml.


Pluspunten

  • Met verwijderbare naald
  • Vaatwasbestendig
  • Makkelijk te gebruiken


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar meer inhoud?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Grijs,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: BBQ
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.