Meat Claws, Set van 2 - GEFU|BBQ

€ 17,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895422
Productinformatie "Meat Claws, Set van 2 - GEFU|BBQ"

Meat Claws, Set van 2 - GEFU|BBQ

Vastpakken, klein maken of verscheuren van vlees? Het kan allemaal met deze meat claws uit de BBQ-serie van GEFU! Deze set bestaat uit twee meat claws van RVS. Je pakt deze makkelijk vast aan de handvatten en zet ze op het vlees. Door de stevigheid van de meat claws prik je met de zes punten makkelijk door het vlees en trek je dit eenvoudig uit elkaar. Daarnaast zijn de meat claws ook te gebruiken om salades te mengen. Na gebruik zijn de meat claws makkelijk te reinigen in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Stevig
  • Inclusief handig handvat
  • Vaatwasbestendig

Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen ontdekken. U wel?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Garantie: 5 jaar
Kleur: Grijs,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: BBQ
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.