Melkkan, 0.35 L - GEFU|BARISTA

€ 16,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664337106
Productinformatie "Melkkan, 0.35 L - GEFU|BARISTA"

Melkkan, 0.35 L - GEFU|BARISTA

Echte barista's maken hun melkschuim met de melkkan uit de BARISTA-serie van GEFU! Deze melkkan heeft een inhoud van 0.35 liter en heeft een naar binnen gebogen bodem, waardoor deze extra stabiel staat. Verder beschikt de kan over een extra slanke schenktuit, waardoor je met nog meer gemak de opgeschuimde melk op de koffie kunt doen. Na gebruik reinig je de melkkan eenvoudig in de vaatwasser. Heb je liever een grotere kan? Deze melkkan is ook te bestellen met een inhoud van 0.6 liter!


Pluspunten:

  • Stabiele stand
  • Extra slanke schenktuit
  • Vaatwasbestendig


Minpunt

  • Misschien ben je op zoek naar een andere inhoud?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.