Meloenboller 3 cm Boceli - Gefu

€ 11,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664137201
Productinformatie "Meloenboller 3 cm Boceli - Gefu"

Meloenboller 3 cm Boceli van het merk Gefu.

Deze meloenboller is perfect voor het vormen van fruit, groenten en boter met een diameter van 3 cm! De meloenboller heeft gescherpte tanden waardoor zelfs hardere levensmiddelen uitgestoken kunnen worden.

Pluspunten:

  • Ergonomisch handvat 
  • Kan in de vaatwasser 
  • Geschikt voor verschillende levensmiddelen

Minpunt:

  • Door zijn formaat minder geschikt voor heel kleine vruchten

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.