Messenblok, Kunststof, Zwart - Gefu | SMARTLINE

€ 42,99*

% € 47,99* (10.42% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664139526
Productinformatie "Messenblok, Kunststof, Zwart - Gefu | SMARTLINE"

Smartline Messenblok, Kunststof, Zwart van Gefu

Het Smartline messenblok van Gefu geeft je een nieuwe, stijlvolle manier om al je messen binnen handbereik te houden. Het stijlvolle, zwarte messenblok heeft glanzende RVS randen en is voorzien van speciale sleuven waar je tot wel 28 messen op een veilige manier kan bewaren. De sleuven hebben diverse afmetingen om messen van allerlei maten goed te laten passen. Aan de voorzijde vind je tevens een grotere sleuf welke perfect is voor het bewaren van een schaar of aanzetstaal. Verder kan het messenblok uit elkaar gehaald worden om hem eenvoudig te kunnen reinigen.

Pluspunten:

  • Ruimte voor 28 messen
  • Grotere sleuf voor schaar of aanzetstaal
  • Uit elkaar te halen voor reiniging

Minpunt:

  • Word geleverd zonder messen

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: Smartline
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.