Multi Keukenhulphouder - Gefu | CADDY

€ 19,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292535
Productinformatie "Multi Keukenhulphouder - Gefu | CADDY"

Caddy Multi Keukenhulphouder van Gefu

Houd je keuken en aanrecht geordend en opgeruimd met de Caddy keukenhulphouder van Gefu. Van hete deksels tot druppelende snijplanken en zelfs tablets of smartphones waar je recepten op staan. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van toepassingen waar de houder voor gebruikt kan worden. Dankzij de opvangbak aan de onderzijde kunnen eventuele vloeistoffen opgevangen worden waardoor je aanrecht schoon blijft. Het ideale hulpmiddel om extra werkruimte op het aanrecht te creëren tijdens het koken. Na gebruik kan de keukenhulphouder gewoon worden schoongemaakt in de vaatwasser om het extra makkelijk te maken voor je.

Pluspunten:

  • Voorzien van opvangbak
  • Houdt je aanrecht schoon en opgeruimd
  • Geschikt voor de vaatwasser

Minpunt:

  • Heeft maar 3 sleuven

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 5 jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Nee
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Serie: Caddy
Speciaal voor kinderen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.