Notenkraker 'Nocetto' - Gefu

€ 20,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664125406
Productinformatie "Notenkraker 'Nocetto' - Gefu"

Notenkraker Nocetto – Gefu

Of het nu om walnoten, hazelnoten of bijvoorbeeld macadamia noten gaat, een handje van deze lekkernijen is altijd lekker voor bij de film, een borrelavondje of tijdens verjaardagen. Maar dan is het wel zo handig als je een goede notenkraker in huis hebt welke iedere noot gekraakt krijgt. De Nocetto notenkraker van GEFU is er zo één! Door middel van twee soorten kraakgedeeltes kan je zowel kleine als grote noten kraken.

Pluspunten:

  • Vaatwasmachinebestendig
  • Hoogwaardige kwaliteit RVS
  • Leuk cadeaugeschenk

Minpunt:

  • Kraakt geen muzieknoten

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is GEFU specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt GEFU niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met GEFU gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.