Opvangbak - GEFU|CONSCIO

€ 29,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664127196
Productinformatie "Opvangbak - GEFU|CONSCIO"

Opvangbak - GEFU|CONSCIO

Snel jouw koffiecapsules CONSCIO schoon hebben? Dan gebruik je de opvangbak uit de CONSCIO-serie van GEFU! Deze opvangbak biedt ruimte om 6 koffiecapsules in te zetten. Je plaatst de capsules gewoon met de opening op de rand en draait deze vervolgens rond. Hierdoor valt de koffiedik in de opvangbak en is de capsule weer klaar voor het volgende kopje koffie! Uiteraard kan je ook andere koffiecapsules gebruiken. De opvangbak heeft een anti-slipbodem, waardoor deze extra stevig staat. Wil je deze opvangbak reinigen? Dan kan dit eenvoudig in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Biedt ruimte voor 6 capsules
  • Anti-slip
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een grotere opvangbak?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Materiaal deksel: Kunststof
Serie: CONSCIO
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.