Oventang - GEFU|FIXIT

€ 22,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664156103
Productinformatie "Oventang - GEFU|FIXIT"

Oventang - GEFU|FIXIT

Met de oventang uit de FIXIT-serie van GEFU haal je hete ovenschalen en bakvormen makkelijk uit de oven zonder jouw handen te branden. De tang is ergonomisch ontworpen waardoor je deze met alle gemak kunt gebruiken. De lengte van 19 cm zorgt er daarnaast voor dat je op een veilige afstand staat van de oven. Daarnaast is de oventang hittebestendig tot 250 °C. Na gebruik is de tang te reinigen in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Lang genoeg om genoeg afstand tot de hete oven te houden
  • Ligt comfortabel in de hand
  • Hittebestendig tot 250 °C


Minpunt:

  • Niet ophangbaar


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.