Partyprikkers - Set Van 6 Stuks - GALA - Gefu

€ 20,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664154369
Productinformatie "Partyprikkers - Set Van 6 Stuks - GALA - Gefu"

Deze set van 6 Gala partyprikkers zijn ideaal voor het serveren van hapjes, het garneren van cocktails met fruit of het bij elkaar houden van sandwiches en hambugers. De RVS prikkers zijn voorzien van 6 verschillende motieven. Hierdoor kun je makkelijk herkennen voor wie welke prikker is. De prikkers zijn herbruikbaar en makkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Herbruikbaar
  • 6 Verschillende motieven
  • Geschikt voor de vaatwasser

Minpunt:

  • Prikkers kunnen warm worden

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 6
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor de vriezer: Nee
Hervulbaar: Nee
Hittebestendig: Ja
Inclusief deksel: Nee
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Met soft-close: Nee
Nestbaar: Nee
Serie: Gala
Tarrafunctie: Nee
Type bediening: Hand
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Vulklep: Nee
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Laatst door jou bekeken

Citroensap-uitgieter ''Citronello'' - Gefu
Citroensap-uitgieter ''Citronello'' van Gefu. Ook last van prikkende handen door het uit knijpen van een citroen en toch net iets te veel sap bij een gerecht of thee gedaan? Met deze sap uitgieter heb je daar nooit meer last van. De uitgieter is heel eenvoudig te gebruiken, je draait hem op een citroen, knijpt een beetje in de citroen en schenkt vervolgens het sap direct uit de citroen. Zo kan je gemakkelijk doseren zonder dat er sap verloren gaat. De uitgieter is ook te gebruiken op andere citrus vruchten. De uitgieter is geheel van RVS en vaatwasser bestendig voor extra schoonmaak gemak.

€ 10,99*
Mini Maatbeker MESSI, 40 ml. - Glas - Gefu
Mini Maatbeker MESSI, 40 ml. - Glas - GefuWanneer een artikel de naam Messi draagt, weet je dat je topkwaliteit in huis haalt! Dit fraaie mini maatbekertje van Gefu is dan ook ideaal voor het afmeten van kleine hoeveelheden vloeistoffen. Denk hierbij aan scherpe ingrediënten, medicatie of nauwkeurige recepten. De eenheden worden aangegeven in TBSP (eetlepel), TSP (theelepel), milliliter en fl.oz. Warme vloeistoffen afmeten is geen enkel probleem omdat het glazen maatbekertje tot 95 graden Celsius hittebestendig is.Pluspunten:VaatwasmachinebestendigVoor kleine hoeveelhedenMakkelijk af te lezenMinpunt:Niet voor grote hoeveelhedenDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 3,99*
Mini Maatbeker MESSI, 100 ml. - Glas - Gefu
Mini Maatbeker MESSI, 100 ml. - Glas - GefuWanneer een artikel de naam Messi draagt, weet je dat je topkwaliteit in huis haalt! Dit fraaie mini maatbekertje van Gefu is dan ook ideaal voor het afmeten van kleine hoeveelheden vloeistoffen. Denk hierbij aan scherpe ingrediënten, medicatie of nauwkeurige recepten. De eenheden worden aangegeven in TBSP (eetlepel), TSP (theelepel), milliliter en fl.oz. Warme vloeistoffen afmeten is geen enkel probleem omdat het glazen maatbekertje tot 95 graden Celsius hittebestendig is.Pluspunten:VaatwasmachinebestendigVoor kleine hoeveelhedenMakkelijk af te lezenMinpunt:Niet voor grote hoeveelhedenDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 4,99*
Maatlepel & Trechter, Set van 2 - GEFU|CONSCIO
Maatlepel & Trechter, Set van 2 - GEFU|CONSCIOOm nog meer uit jouw CONSCIO-set van GEFU te halen, gebruik je de maatlepel en de trechter uit deze set. De trechter plaats je eenvoudig op de capsule. Met de maatlepel vul je de trechter met de koffie en deze stamp je aan met de tamper. Vervolgens sluit je de capsule af met de zegel uit de originele serie en je bent klaar om koffie te zetten! Heb je genoten van jouw zelfgemaakte koffie? Dan zijn deze maatlepel en trechter vervolgens makkelijk te reinigen in de vaatwasser!Pluspunten:Toevoeging voor de CONSCIO-set van GEFUMakkelijk te gebruikenVaatwasbestendigMinpunt:Betreft niet de hele CONSCIO-setDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 28,99*
Maatbeker 500ml ''Saturas'' - Gefu
Maatbeker 500ml ''Saturas'' van Gefu. Een handige maatbeker met een goed afleesbare schaal, maakt zelfs het afmeten van kleine hoeveelheden heel gemakkelijk. Deze maatbeker is geschikt voor het afmeten van verschillende eenheden, zoals: Liters, ccm/ml, fl.oz en kopjes. Ook het afwegen van hoeveelheden van boter is mogelijk door waterverdringing. De maatbeker is veelzijdig en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het afmeten van meel, suiker, rijst en zout. De maatbeker zelf is van transparant kunststof en de voet van de beker is van roestvrij staal. De maatbeker is geheel vaatwasser bestendig en dus gemakkelijk schoon te maken. 

€ 20,99*
Gehakt Stamper - WHACKER - Gefu
De dagen van het eindeloos gehakt losmaken met een vork, lepel of spatel zijn met deze handige Whacker gehakt stamper eindelijk voorbij! Naast dat je met deze stamper makkelijk het gehakt kunt losmaken, kun je deze stamper ook gebruiken voor het fijnstampen van aardappelen, avocado, feta, tofu, zacht fruit en nog veel meer. De ergonomische handgreep ligt stevig in de hand. Het kunststof is hittebestendig tot 210 °C en is ook veilig te gebruiken in pannen met anti-aanbaklaag zonder dat hij krassen achterlaat. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser.Pluspunten:Geschikt voor pannen met anti-aanbaklaagErgonomische handgreepHittebestendig tot 210 °CMinpunt:Kan niet worden opgehangenDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 13,99*