Pastamachine - GEFU|PASTA PERFETTA EXCELLENCE

€ 83,99*

% € 104,99* (20% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664294010
Productinformatie "Pastamachine - GEFU|PASTA PERFETTA EXCELLENCE"

Pastamachine - GEFU|PASTA PERFETTA EXCELLENCE

De lekkerste pasta maak je natuurlijk zelf met de pastmachine uit de PASTA PERFETTA EXCELLENCE-serie van GEFU. Deze pastamachine zorgt voor het perfecte deeg voor zelfgemaakte lasagna of tagliatelle. De pastmachine is geschikt voor deeg met een breedte tot 14 centimeter en een dikte tussen de 0.2 en 3 milimeter. Dankzij de soepele krukaandrijving is de machine eenvoudig en soepel te gebruiken. Daarnaast zorgt de zuignap aan de onderzijde ervoor dat deze stevig blijft staan tijdens gebruik. Verder heeft de pastamachine geïntegreerde reinigingskammen, waarmee de machine automatisch gereinigd wordt. Toch liever pappardelle of ravioli maken? Met de machine wordt ook een pastawiel geleverd, zodat je ook deze pasta kunt maken!


Pluspunten:

  • Soepel te gemaken
  • Staat stevig
  • Wordt automatisch gereinigd


Minpunt:

  • Alleen geschikt voor deeg met een breedte tot 14 centimeter en een dikte tussen de 0,2 en 3 milimeter


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 20 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Aluminium,Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.