Pastasnijder - GEFU|PRIMELINE

€ 2,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292214
Productinformatie "Pastasnijder - GEFU|PRIMELINE"

Pastasnijder - GEFU|PRIMELINE

De pastasnijder uit de PRIMELINE-serie van GEFU is ideaal bij het maken van onder andere ravioli. Je snijdt met deze pastasnijder eenvoudig het deeg en sluit direct ook moeiteloos de pasta af. Met deze ene handeling krijgt de pasta ook direct het mooie, klassieke patroon. Als je de pastasnijder wilt reinigen, haal je deze met alle gemak uit elkaar en is deze in de vaatwasser te reinigen.


Pluspunten:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Zorgt voor het klassieke patroon
  • Makkelijk te demonteren en te reinigen


Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 20 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: PRIMELINE
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.