Ravioli uitsteker, Vierkant - GEFU|LIGURI

€ 12,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664284967
Productinformatie "Ravioli uitsteker, Vierkant - GEFU|LIGURI"

Ravioli uitsteker, Vierkant - GEFU|LIGURI

De beste ravioli maak je met de vierkante ravioli uitsteker uit de LIGURI-serie van GEFU! Je maakt zelf het deeg en de vulling. Als dit allemaal gereed is, maak je de ravioli met behulp van de ronde ravioli uitsteker! De vorm is daarnaast ook geschikt voor het maken van koekjes of andere partysnacks! Na gebruik reinig je de uitsteker eenvoudig in de vaatwasser! Liever jouw ravioli of snacks rond? De ravioli uitsteker is ook te bestellen als rondje!


Pluspunten:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Compact
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een ronde vorm?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,Zink
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.