Rietjes - Glas - Herbruikbaar - Recht - Set van 4 - GEFU | FUTURE

€ 12,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664127035
Productinformatie "Rietjes - Glas - Herbruikbaar - Recht - Set van 4 - GEFU | FUTURE"

Set van 4 Glazen Rietjes van GEFU

Rietjes zijn sinds de jaren 30 uitgegroeid tot een van de meest gebruike producten op aarde. Er worden per dag zo'n 200.000.000 rietjes gebruikt en dit overmatig gebruik van plastic is een grootschalig probleem. Maar nu komt de hit uit Amerika dan eindelijk over naar Nederland en kunnen ook wij hier iets tegen doen door over te stappen op glazen rietjes! 
Deze rietjes van GEFU, ook in 23cm gebogen verkrijgbaar, zijn helemaal van recyclebaar borosilicaatglas en ontzettend stevig! Gebruik ze in zowel ijskoude als hete dranken en geniet keer op keer weer zonder het milieu te bevuilen! 

Pluspunten:

  • Milieubewust
  • Neutraal van smaak
  • Set van 4
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Inclusief ragger

Minpunt:

  • Niet buigzaam

 Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 4
BPA-vrij: Ja
Garantie: Beperkt
Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.