Schenkdop Automatico - Gefu

€ 6,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664122603
Productinformatie "Schenkdop Automatico - Gefu"

Schenkdop Automatico van het merk Gefu.

De uitgieter past zich aan iedere flessenhals aan zolang de diameter van de binnenzijde maar 2 cm is. De uitgieter zorgt ervoor dat olie of azijn gelijkmatig uitgiet. U kunt de hoeveelheid eenvoudig zelf regelen doordat de uitgieter automatisch opent of sluit wanneer u de fles beweegt.

Pluspunten:

  • Mooi design 
  • Past op vele flessen 
  • Uitgieter past zich aan

Minpunt:

  • De uitgieter kan niet in de vaatwasser

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Wit
Materiaal: Kunststof,Siliconen
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.