Schenktuit, RVS - GEFU|SEESAW

€ 9,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664122610
Productinformatie "Schenktuit, RVS - GEFU|SEESAW"

Schenktuit, RVS - GEFU|SEESAW

Eenvoudig olie en azijn toevoegen? Dan gebruik je de schenktuit uit de SEESAW-serie van GEFU! Deze zet je eenvoudig op de fles en giet vervolgens de vloeistof zonder te druppelen en gelijkmatig over jouw gerecht of in de pan! De schenktuit heeft een handig deksel wat automatisch sluit, waardoor er niks in de fles komt als deze op tafel staat. Door het formaat is de schenktuit geschikt voor flessenhalzen met een diameter van 1.5 tot en met 2 cm. Wil je deze reinigen? Dan kan deze gewoon in de vaatwasser.


Pluspunten

  • Drupvrij
  • Sluit automatisch
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Niet geschikt voor flessenhalzen met een diameter groter dan 2 cm


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Grijs
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.