Schuimspaan - Gefu | Primeline

€ 25,99*

% € 28,99* (10.35% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292108
Productinformatie "Schuimspaan - Gefu | Primeline"

Schuimspaan – Gefu | Primeline

De schuimspaan is een niet te missen artikel in de keuken. Zeker als het de schuimspaan uit de Primeline serie van Gefu betreft! Dit ideale kookgerei gebruik je om verse pasta of groente uit de kookvloeistof te halen en heeft een extra diepe inhoud zodat je alles veilig kunt overbrengen naar het bord of de schaal.

Pluspunten:

  • Extra diepe inhoud
  • Ergonomisch gevormd handvat
  • Hoogwaardige kwaliteit RVS

Minpunt:

  • Niet geschikt om rijst of vloeistoffen mee te scheppen

De Primeline serie van Gefu blinkt uit in een hoogwaardige kwaliteit RVS met een fraai afgewerkt strak design. Dit maakt de serie ideaal voor de kookfanaten die op willen vallen in de keuken, maar ook nog eens met plezier willen werken. Met de Primeline serie ben je verzekerd van een schitterende kwaliteit tegen een mooie prijs. Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Materiaal: ABS,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.