Sonde voor Vlees en Grill Thermometer - Gefu | CONTROL+

€ 15,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664219600
Productinformatie "Sonde voor Vlees en Grill Thermometer - Gefu | CONTROL+"

Control+ Sonde voor Vlees en Grill Thermometer van Gefu

Ben je in het bezit van de Control+ vlees en grill thermometer met 2 sonden van Gefu en vind je die 2 sonden eigenlijk te weinig? Of is je huidige sonde gewoonweg aan vervanging toe? Dan is deze Control+ sonde de ideale oplossing. De sonde is voorzien van 4 handige kleurmarkeringen zodat je de diverse sonden makkelijker uit elkaar kan houden. Dankzij de nauwkeurigheid van de sonde kunnen er temperaturen gemeten worden van -40°C tot +300°C.

Pluspunten:

  • Voorzien van kleurmarkeringen
  • Zeer nauwkeurig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunt:

  • Alleen geschikt voor de Control+ vlees en grill thermometer van Gefu

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: CONTROL+
Tarrafunctie: Nee
Type Keukenthermometer: Barbecuethermometer
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.