Stamper, Beukenhout - GEFU|NATIVO

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664158305
Productinformatie "Stamper, Beukenhout - GEFU|NATIVO"

Stamper, Beukenhout - GEFU|NATIVO

Om de groenten die je wilt fermenteren goed aan te stampen, gebruik je de stamper uit de NATIVO-serie van GEFU. Het formaat van de stamper zorgt ervoor dat je stevig kunt stoten. Daarnaast is deze ideaal voor de fermentatieglazen uit de NATIVO-serie. Verder kan je de stamper ook gebruiken als cocktailstamper. Na gebruik reinig je de stamper eenvoudig met de hand!


Pluspunten:

  • Ligt stevig in de hand
  • Kan ook gebruikt worden als cocktailstamper
  • Ideaal voor de fermentatieglazen uit de NATIVO-serie

Minpunt:

  • Niet vaatwasbestendig


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Bruin
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Hout
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.