Tang, RVS - GEFU|NATIVO

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664158206
Productinformatie "Tang, RVS - GEFU|NATIVO"

Tang, RVS - GEFU|NATIVO

Om het gewicht in de fermentatiepot of de gefermenteerde groenten veilig te plaatsen en te verwijderen, gebruik je deze tang uit de NATIVO-serie van GEFU. Deze tang heeft een lengte van 25 cm, waardoor deze goed in de potten gebruikt kunnen worden. Dankzij het gekartelde binnenoppervlak pak je de groenten en het gewicht stevig vast, waardoor je extra fijn kunt werken. Daarnaast kan je de tang ook gebruiken als bijvoorbeeld ijsblokjestang. Na gebruik reinig je deze eenvoudig in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Pakt de groenten stevig vast
  • Vaatwasbestendig

Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.