Tang voor potten - GEFU|LIFT UP

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664156004
Productinformatie "Tang voor potten - GEFU|LIFT UP"

Tang voor potten - GEFU|LIFT UP

Potten die heet worden tijdens het inmaken en inkoken? Dankzij deze tang voor potten uit de LIFT UP-serie van GEFU brand je jouw vingers niet meer aan deze hete potten! De tang heeft een ergonomisch handvat, welke comfortabel in de hand ligt. De tang heeft verder een anti-slip uiteinde, welke de potten stevig vast kan houden, waardoor je deze eenvoudig verplaatst. De tang is verder geschikt voor potten met een diameter van 4 tot en met 16 cm en is hittebestendig tot 170 °C.


Pluspunten:

  • Ligt comfortabel in de hand
  • Anti-slip uiteinde
  • Hittebestendig tot 170 °C


Minpunt:

  • Niet geschikt voor potten met een diameter kleiner dan 4 en groter dan 16 cm

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.