Thee en Melk Thermometer - SIDO - Gefu

€ 24,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950018191888
Productinformatie "Thee en Melk Thermometer - SIDO - Gefu"

Met de praktische Sido thee en melk thermometer van Gefu kun je perfect de temperatuur controleren van thee en melk. De thermometer kan gebruikt worden tot 110 ° C of 220 ° F en geeft de ideale temperatuur aan voor diverse thee soorten. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden bij het bepalen van de juiste temperatuur voor het opschuimen van melk. Met de handige klem bevestig je hem eenvoudig aan de rand van een glas of pot zodat je hem niet vast hoeft te houden. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Voorzien van temperatuur aanduiding voor thee en melk
  • Voorzien van handige klem
  • Geschikt voor de vaatwasser

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de oven of tijdens het koken

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 3.4
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Serie: Sido
Tarrafunctie: Nee
Type bediening: Hand
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.