Theefilter - Gefu | SAVORO

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664129015
Productinformatie "Theefilter - Gefu | SAVORO"

Savoro Theefilter van Gefu

Tijd voor een lekkere kop thee! Met de Savoro herbruikbare theefilter van Gefu kun je keer op keer genieten van de pure smaak van losse theeblaadjes. De fijne zeef zorgt voor een volle, heldere smaak en voorkomt dat theeblaadjes in je kopje terecht komen. De deksel sluit het geheel goed af waardoor het water heet blijft terwijl je de thee laat trekken. Is de thee klaar? Dan kun je deze deksel ook gebruiken als onderzetter voor de theefilter. Na gebruik kunnen beide onderdelen worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Herbruikbaar
  • Inclusief deksel
  • Fijne zeef

Minpunt:

  • Niet geschikt voor kopjes met een diameter kleiner dan 7.4 cm

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Savoro
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.