Universeelmes Senso - Gefu

€ 10,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664138208
Productinformatie "Universeelmes Senso - Gefu"

Universeelmes Senso van het merk Gefu.

Dit mes is gemaakt van hoogwaardig lemmetstaal. De ergonomische handgreep is gemaakt van kunststof met een rubberen bekleding aan de onderzijde voor een veilige grip. Ideaal voor het snijden en besmeren van broodjes en snijdt zelfs door tomaten!

Pluspunten:

  • Geschikt voor de vaatwasser 
  • Ergonomische handgreep 
  • Ultralicht Extreem scherp

Minpunt:

  • Door zijn formaat minder geschikt voor de grote snijklussen

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Lemmet in cm: 11
Materiaal: Staal
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.