Vershoudbox, 3-delige set – Gefu | Preppo

€ 37,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895224
Productinformatie "Vershoudbox, 3-delige set – Gefu | Preppo"

Vershoudbox, 3-delige set – Gefu | Preppo

Met de roestvrijstalen vershoudbox van Gefu houd jij al jouw etenswaren langer vers. Deze handige box uit de serie Preppo is luchtdicht en aromabestendig. De set bestaat uit drie verschillende vershoudboxen met een inhoud van 400 ml, 1 liter en 1.8 liter. De afmetingen van de kleine box zijn: lengte 14.7 cm, breedte 11.2 cm en hoogte 5.3 cm. De afmetingen van de middelgrote box zijn: lengte 19.8 cm, breedte 14.5 cm en hoogte 6.5 cm en de afmetingen van de grote box zijn: lengte 23.1 cm, breedte 18 cm en hoogte 8.2 cm. De vershoudbox is lekvrij dankzij de siliconen afdichting. Het deksel van de box is gemaakt van kunststof en heeft een handige kliksluiting. De box is geschikt voor in de magnetron en is hittebestendig tot 300 graden en tot -20 graden koudebestendig. Na gebruik kan deze worden schoongemaakt in de vaatwasmachine.

Pluspunten:

  • Luchtdicht en aromabestendig
  • Geschikt voor in de magnetron
  • Hittebestendig tot 300 graden en tot -20 graden koudebestendig

Minpunt:

  • Misschien heb jij liever een groter vulvolume

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef-kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 3
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Kunststof,RVS,Siliconen
Type vershouddoos: Voedselcontainer
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.