Vijzel, Gietijzer - Gefu | X-PLOSION

€ 63,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664346528
Productinformatie "Vijzel, Gietijzer - Gefu | X-PLOSION"

X-Plosion Vijzel, Gietijzer van Gefu

De X-Plosion vijzel is de perfecte manier om de smaken en geuren van alle kruiden te kunnen ontdekken. De combinatie van het ruwe gietijzeren oppervlak en de zware stamper van acaciahout malen de kruiden om alle aroma’s en smaken vrij te laten komen. Iedere keer gegarandeerd perfecte resultaten. De stamper en de vijzel passen precies in elkaar zodat het geheel gemakkelijk te bewaren is.

Pluspunten:

  • Massief gietijzer
  • Zware stamper van acaciahout
  • Stamper en vijzel passen in elkaar

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 11,5
Garantie: 20 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Gietijzer,Hout
Met soft-close: Nee
Serie: X-PLOSION
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.