Vijzel, ø 13.5 cm, Porselein - Gefu | GRINO

€ 26,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664353236
Productinformatie "Vijzel, ø 13.5 cm, Porselein - Gefu | GRINO "

Grino Vijzel, Ø 13.5 cm, Porselein van Gefu

Met de Grino vijzel van Gefu heb je altijd het juiste metgezel bij de hand om al je kruiden goed tot hun recht te laten komen. De stijlvolle vijzel wordt met de hand gemaakt en is voorzien van een ruwe binnenzijde om je iedere keer een perfect resultaat te geven. Samen met de stamper vermaal je moeiteloos peperkorrels, zoutkristallen, verse kruiden en meer. Het maken van verse pesto of lekkere kruidenmengsels is vanaf nu een koud kunstje. Verder is de vijzel voorzien van een schenktuit en een antislip voet waardoor het gebruik extra makkelijk wordt. Na gebruik kunnen de onderdelen worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Handgemaakt
  • Voorzien van schenktuit
  • Geschikt voor de vaatwasser

Minpunt:

  • Het porselein is breekbaar

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Porselein
Met soft-close: Nee
Serie: Grino
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.