Vlees en Grill Thermometer, Bluetooth, Inclusief 2 Sonden - Gefu | CONTROL+

€ 85,99*

% € 94,99* (9.47% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664219402
Productinformatie "Vlees en Grill Thermometer, Bluetooth, Inclusief 2 Sonden - Gefu | CONTROL+"

Control+ Vlees en Grill Thermometer, Bluetooth, Inclusief 2 Sonden van  Gefu

Met de Control+ vlees en grill thermometer van Gefu hou je de controle over de garing van al je gerechten op de meest nauwkeurige manier. Met de zeer gevoelige meettechniek en bluetooth gestuurd bereik van 50 meter in combinatie met de EasyBBQ app krijg je al je gerechten precies op de temperatuur die je zoekt. De thermometer heeft plek voor wel 6 verschillende sonden waardoor je 6 gerechten tegelijk in de gaten kunt houden. Het makkelijk afleesbare display geeft alle temperaturen weer van -40°C tot +300°C. Daarnaast is de thermometer voorzien van 7 voorgeprogrammeerde functies en 5 verschillende kookpunten voor vlees, vis en roken. Ook is hij voorzien van een praktische timerfunctie en een geïntegreerde magneet. De thermometer wordt geleverd met 2 sonden en 2 AAA batterijen. Extra sonden zijn apart verkrijgbaar.

Pluspunten:

  • Buetooth en EasyBBQ app met 50 meter bereik
  • Plek voor 6 sonden
  • Verschillende voorgeprogrammeerde functies

Minpunt:

  • Wordt geleverd met 2 sonden. Extra sonden kunnen los worden aangeschaft

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: CONTROL+
Tarrafunctie: Nee
Type Keukenthermometer: Barbecuethermometer
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.