Vleeshamer - Gefu | Primeline

€ 29,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950019707187
Productinformatie "Vleeshamer - Gefu | Primeline"

Vleeshamer – Gefu | Primeline

Sla er maar op los, want dat kan je met deze vleeshamer uit de Primeline serie van Gefu! De hamer beschikt over een platte en een geribbelde zijde. De platte zijde is uiteraard om het vlees plat te slaan en met de geribbelde zijde krijg je het vlees malser. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste hamer voor de juiste taak.

Pluspunten:

  • Dubbelzijdige hamer
  • Ergonomisch gevormd handvat
  • Hoogwaardige kwaliteit RVS

Minpunt:

  • Niet geschikt om mee te klussen

De Primeline serie van Gefu blinkt uit in een hoogwaardige kwaliteit RVS met een fraai afgewerkt strak design. Dit maakt de serie ideaal voor de kookfanaten die op willen vallen in de keuken, maar ook nog eens met plezier willen werken. Met de Primeline serie ben je verzekerd van een schitterende kwaliteit tegen een mooie prijs. Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Materiaal: ABS,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.