Vleesverzwaarder Barbecue - Gefu

€ 24,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950030472316
Productinformatie "Vleesverzwaarder Barbecue - Gefu"

Vleesverzwaarder Barbecue van het merk Gefu.
Met deze vleesverzwaarder is het afgelopen met de bolle steaks die van binnen nog rauw maar van buiten doorbakken zijn! Zodra u deze vleesverzwaarder op uw steak plaatst tijdens de garing, wordt de steak gelijkmatig en snel gegaard.

Pluspunten:

  • Heeft typische sleuven voor snellere garing 
  • Ook geschikt voor de pan 
  • Stabiele houten handgreep met uitsparing voor uw vingers

Minpunt:

  • Kan na gebruik niet in de vaatwasser

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.