Vleesvork - Gefu | Primeline

€ 18,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292245
Productinformatie "Vleesvork - Gefu | Primeline"

Vleesvork – Gefu | Primeline

Met deze fraaie vleesvork imponeer je zonder enige twijfelen jouw gasten tijdens het diner of feestmaal. Met een simpele prik in het voedsel verplaats je gemakkelijk alles van de serveerschaal naar het bord of creëer je grip bij het snijden van een mooi braadstuk of een feestelijke kalkoen. Door middel van de bijgeleverde beschermkap kan je de vleesvork veilig opbergen zonder met de scherpe punten in aanraking te komen.

Pluspunten:

  • Ergonomisch gevormd handvat
  • Hoogwaardige kwaliteit RVS
  • Inclusief beschermkap

Minpunt:

  • Het is niet aan te raden in het vlees te prikken tijdens het garingsproces, hiermee verliest het vlees vocht en droogt het vlees uit

De Primeline serie van Gefu blinkt uit in een hoogwaardige kwaliteit RVS met een fraai afgewerkt strak design. Dit maakt de serie ideaal voor de kookfanaten die op willen vallen in de keuken, maar ook nog eens met plezier willen werken. Met de Primeline serie ben je verzekerd van een schitterende kwaliteit tegen een mooie prijs. Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Materiaal: ABS,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.