Voorraadbus, Vierkant, 0.4 L - GEFU|PANTRY

€ 19,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664128018
Productinformatie "Voorraadbus, Vierkant, 0.4 L - GEFU|PANTRY"

Voorraadbus, Vierkant, 0.4 L - GEFU|PANTRY

Wil je noten en zaden vers bewaren? Dat doe je met de voorraadbus uit de PANTRY-serie van GEFU. Deze bus is compact en heeft een inhoud van 0.4 liter. Het deksel sluit luchtdicht af, waardoor de inhoud lekker lang vers blijft. Doordat de voorraadbus transparant is, is het makkelijk om de inhoud te controleren en eventueel bij te vullen. De voorraadbus is ideaal gemaakt om te stapelen, waardoor je deze makkelijk wegzet. Verder wordt de bus geleverd met 3 zelfklevende etiketten, zodat je op elke bus kan schrijven wat er in zit. Heb je liever een andere inhoud? De voorraadbus is ook te bestellen met een inhoud van 0.9 liter, 1.4 liter, 1.9 liter en 2.5 liter.


Pluspunten:

  • Luchtdicht af te sluiten
  • Stapelbaar
  • Incl. 3 zelfklevende etiketten


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een andere inhoud


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Glas,Kunststof,RVS
Type vershouddoos: Voorraadbus
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.