Voorraadbussen, Set van 4, Vierkant - GEFU|PANTRY

€ 74,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664128063
Productinformatie "Voorraadbussen, Set van 4, Vierkant - GEFU|PANTRY"

Voorraadbussen, Set van 4, Vierkant - GEFU|PANTRY

Noten, rijst, muesli én pasta vers bewaren? Dat doe je met de set van 4 voorraadbussen uit de PANTRY-serie van GEFU! Deze set bestaat uit 2 voorraadbussen van 0.9 liter, een voorraadbus van 0.4 liter en een voorraadbus van 1.4 liter. Deze voorraadbussen sluiten goed luchtdicht af, waardoor de inhoud lekker lang vers blijft. Daarnaast zijn de bussen stapelbaar, waardoor je deze makkelijk weg kunt zetten. Doordat de bussen transparant zijn, zie je direct hoeveel voorraad je nog hebt. Bij deze set worden 12 zelfklevende etiketten geleverd, zodat je per bus 3 etiketten hebt om op te schrijven wat er in de bus moet. Wil je de bussen na verloop van tijd reinigen? Dan doe je dit gewoon in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Bussen zijn luchtdicht af te sluiten
  • Stapelbaar
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar andere formaten?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 4
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Glas,Kunststof,RVS
Type vershouddoos: Voorraadbus
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.