Worstsnijder – Gefu | Tranché

€ 27,50*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950027033971
Productinformatie "Worstsnijder – Gefu | Tranché"

Worstsnijder – Gefu | Tranché

De worstsnijder van Gefu uit de serie Tranché is ideaal voor het moeiteloos snijden van salami, ham of spek in de meeste perfecte plakjes. Ook is deze worstsnijder geschikt voor komkommers of wortelen. Deze worstsnijder is voorzien van superscherpe roestvrijstalen messen en is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en kunststof. De snijder heeft een afmeting van lengte 28.5 cm, breedte 18.5 cm en hoogte 10 cm en is geschikt voor worst en groenten met een maximale diameter van 5.5 cm. Deze onmisbare worstsnijder is demonteerbaar voor eenvoudige reiniging.

Pluspunten:

  • Voorzien van beschermingsvoorziening voor veilige opslag
  • Demonteerbaar voor eenvoudige reiniging
  • Ook geschikt voor komkommers of wortelen

Minpunt:

  • Alleen geschikt voor worst en groenten met een maximale diameter van 5.5 cm

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef-kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.